Ergo In Beweging

Ergo In Beweging

Contactinformatie

06-44579400 info@ergoinbeweging.nl

Openingstijden

Maandag

8:30 - 17:00

Dinsdag

8:30 - 17:00

Woensdag

8:30 - 17:00

Donderdag

8:30 - 17:00

Vrijdag

8:30 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bezoek onze website

Welkom bij Ergo in Beweging.

We zijn gericht op het mogelijk maken om uw activiteiten (weer) uit te kunnen voeren. Het “doen” van activiteiten die voor u van belang zijn, staat binnen Ergo In Beweging centraal.  U krijgt daarom altijd therapie op maat. We helpen u graag.

 

Weer aan het werk?  Fysieke problemen of knelpunten bij het werken? Vraag advies of begeleiding aan de ergotherapeut & re-integratieprofessional. Als organisatie kunt u ons inschakelen voor onderzoek en advies, preventie van verzuim, re-integratie 1e spoor, jobcoaching, werkplekadvies, trainingen.

Je dagelijkse dingen kunnen doen? Wilt u zelfstandig blijven ondanks uw klachten of beperkingen? Zoekt u naar praktische oplossingen, een balans in uw activiteiten, vermindering van pijn of oefeningen ter verbetering? Onze ergotherapeuten zijn er voor (jong) volwassenen, ouderen, hun verzorgers en mantelzorgers. Thuis, op uw werk of op de praktijk. U kunt hierbij denken aan advies voor valpreventie, training voor ergonomisch handelen, advies en training bij omgang met slechthorendheid, fiets of scootmobieltraining, oplossingen voor zitten en liggen, advies voor hulpmiddelen, aanpassingen en rolstoelen en nog meer.

Wat is er aan de hand? Handtherapie is gericht op het verbeteren van de functie van de hand en pols in het dagelijks leven, en het verminderen van pijn. De handtherapeut kan oefeningen en adviezen geven of een (tijdelijke) spalk of brace aanmeten. Ook is nazorg na een operatie mogelijk. Veel voorkomende klachten zijn handartrose, duimklachten, carpaal tunnelsyndroom, overbelastingsklachten en reumatische klachten.

Oefeningen voor brein en evenwicht?  Wilt u uw geheugen en concentratie verbeteren en ook uw evenwicht? RGM is een vrolijke oefenmethode op muziek met mentale uitdagingen. RGM is bewezen effectief gebleken en wordt zowel in groepsverband als individueel gegeven. Kijk hiervoor ook op www.rgminbeweging.nl