Warning: Creating default object from empty value in /home/detoren/domains/gcdetoren.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/detoren/domains/gcdetoren.nl/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/toolset-common/lib/enlimbo.forms.class.php on line 930

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/detoren/domains/gcdetoren.nl/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/toolset-common/expression-parser/parser.php on line 839

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/detoren/domains/gcdetoren.nl/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/toolset-common/expression-parser/parser.php on line 1807

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/detoren/domains/gcdetoren.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 653
Praktijk voor Diagnostiek en Psychotherapie Brummen - Gezondheidscentrum de Toren
Notice:Trying to access array offset on value of type bool in /home/detoren/domains/gcdetoren.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/helpers/media.php on line 368

Praktijk voor Diagnostiek en Psychotherapie Brummen

Praktijk voor Diagnostiek en Psychotherapie Brummen

Contactinformatie

06-39726600 annekejol@gmail.com

Openingstijden

Maandag

08:30 - 17:00

Dinsdag

08:30 - 17:00

Woensdag

Gesloten

Donderdag

08:30 - 17:00

Vrijdag

08:30 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bezoek onze website

Wanneer psychotherapie?
Wanneer kunt u gesprekken bij mijn praktijk overwegen? Behandeling is zinvol bij klachten die al langer bestaan of steeds terugkeren zoals, angst, somberheid, een gebrek aan zingeving, diepte of vreugde in het leven. Ook kunt u aan psychotherapie denken bij langer durende problemen met relaties of sociale contacten en lichamelijke klachten als spanningen, onrust of pijn.

Over Anneke Jol
Praktijkhouder is Anneke Jol, klinisch psycholoog en sinds 1988 werkzaam in de GGZ, zowel in de (klinische) psychiatrie als in de specialistische GGZ. Als vrijgevestigd psychotherapeut was ik ook verbonden aan Therapeuticum de Rozenhof in Zutphen, een samenwerkingsverband met huisartsen en therapeuten.
Die samenwerking zoek ik ook weer in Gezondheidscentrum de Toren. Het enthousiasme en de saamhorigheid in de zorg voor patiënten die in het team voelbaar zijn, spreken mij erg aan.

Werkwijze
In mijn manier van werken laat ik mij inspireren door de wisselwerking die er bestaat tussen lichaam en geest. Deze wisselwerking heeft een belangrijke plek in mijn behandelingen en ik werk daarom veel met ontspanningsoefeningen en aandachttraining ofwel mindfulnessoefeningen: een techniek die is afgeleid van meditatie.
Ik werk daarom ook graag samen met de therapieën die via het lichaam klachten behandelen zoals haptotherapie, fysiotherapie, vormen van massage en yoga. Zo kunnen een verbale en non-verbale aanpak hand in hand gaan.
Een andere inspiratiebron is voor mij de hechtingstheorie, die ervan uitgaat dat hoe men zich als kind heeft kunnen hechten, bepalend is voor de wijze waarop men later relaties aangaat. In de relatietherapieën die ik geef, is dit de rode draad.
Naast de therapieën zijn er in deze praktijk mogelijkheden voor psychologisch onderzoek met als doel om de herkomst van bepaalde klachten te vinden, na te gaan welke behandeling het meest passend zou zijn of vragen te onderzoeken rondom autisme, ADHD, geheugen- en concentratieproblemen.
Ik geef mindfulness trainingen bij stress, pijnklachten, somberheid en kanker en jaarlijks stilteretraites waar mindfulness oefeningen en yoga naast elkaar worden aangeboden.

Er bestaat een wachttijd voor intake en behandeling. Voor de actuele wachttijd verwijs ik u naar de algemene voorwaarden op mijn website.

Ik heb contracten met de meeste zorgverzekeraars.